Scroll Top
DOKØEN A/S, Havnepladsen 12, 9900 Frederikshavn

Alle ’Onsdage på Toppen’ udsolgt i 2021

Alle ’Onsdage på Toppen’ udsolgt i 2021

Enogtyve ’Onsdage på Toppen’ med fyldte borde. Der er stor tilfredshed hos Selskabsrestaurant Himmelhav med modtagelsen af restaurantens All Inclusive madkoncept, som blev introduceret i maj 2021. Nu er der åbnet for bordbestillinger i 2022.

”Der har været fuldstændig overvældende interesse for vores nye madkoncept ’Onsdage på Toppen’, som vi introducerede i maj måned. Vi har haft udsolgt alle udbudte onsdage i 2021,” fortæller Flemming V. Jensen, køkkenchef i Himmelhav.

”Lige før jul åbnede vi for bordreservationer i 2022, og vi kan allerede nu se, at der er rift om pladserne”.

Gæsterne til de populære ’Onsdage på Toppen’ bliver forkælet med en appetizer og velkomstdrink. Tre retter med udgangspunkt i årstidens, lokale råvarer. Vinbuffet med udvalgte hvidvine, rødvine og alkoholfri vine, øl og vand. Hjemmebagt brød med olivenolie og hjemmerørt smør. – Og så toppes aftenen med konditorkokkens søde lækkerier serveret med kaffe eller te og køkkenchefens favorit-avec’er, fx mørk Rom og månedens likør … Hele herligheden bliver onsdage tilbudt til 449 kroner pr. person.

”Alle gæster sætter sig til bords kl. 18:30, og vi siger på gensyn kl. 21:30. Mellem de to klokkeslæt serverer vores tjenere maden, så alle gæster får retterne på samme tid, og på vinbuffeten henter gæsterne selv den vin de foretrækker”, tilføjer køkkenchefen.

 

’Onsdage på Toppen’ – nu også om lørdagen

’Onsdage på Toppen’ har, som navnet antyder, været forbeholdt madglade gæster om onsdagen, men den store interesse for konceptet, giver nu Himmelhav-teamet mod på at tilbyde konceptet på udvalgte lørdage i 2022.

Første lørdag med ’Onsdage på Toppen’ er lørdag den 29. januar, og interesserede kan reservere bord på www.himmelhav.dk. Kuvertprisen på lørdage er 579 kroner pr. person.

’Onsdage på Toppen’ i Selskabsrestaurant Himmelhav gennemføres onsdage – første gang onsdag den 19. januar – og udvalgte lørdage i januar, februar, marts og juni – og efter sommerferien i september, oktober og november.

Lige før jul åbnede vi for bordreservationer i 2022, og vi kan allerede nu se, at der er rift om pladserne.
Flemming V. Jensen, Selskabsrestaurant Himmelhav

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.